فرق و تشابه میان باسکول 1 تن، 10 تن و 100 تنی در صنعت توزین چیست؟ انواع باسکول های صنعتی غیر جاده ایی و جاده ای، همگی به همین ترتیب ساخته می شوند؟
هنگامی که صحبت از تشابه یا فرق میان چند دستگاه یا محصول بوجود می آید، فاکتورهایی مانند قیمت، نوع جنس، کاربرد و … باید مورد توجه قرار بگیرند.
تشابه میان باسکول 1، 10 و 100 تن صنعتی:
- واضح است که دستگاه توزین دیجیتال برای کالاهای مختلف هستند.
- کاربرد باسکول 1 تنی در کارگاه ها و باسکول 10 تن تا 100 تنی در جاده ها و درب کارگاه یا کارخانجات است.
- جنس هر سه مدل از ورق فولاد هست.
- هر سه از لودسل یا حسگر وزن و نمایشگر دیجیتالی برای نشان دادن وزن استفاده می کنند.
فرق میان باسکول 1، 10، 100 تنی صنعتی:
- باسکول 1 تنی برای توزین محصولات تا وزن 1 تن کاربرد دارد ولی باسکول های 10 تن و 100 تن معروف به باسکول سنگین و برای توزین کالا به همراه وسیله نقلیه کاربری داشته است.
- ضخامت ورق فولاد به کار رفته در هر سه مدل متفاوت است. مثلا باسکول 1 تنی ورق 3 میل و باسکول 10 تنی ورق 6 میل استفاده می کنند اما باسکول 100 تنی ورق 10 میل مصرف می شود.
- ابعاد باسکول ها نیز با هم متفاوت است. دستگاه توزین 1 تنی نهایت 1.5*1.5 است در حالیکه باسکول های جاده ای از حداقل 1.5*4 شروع و تا 24*3 متر برای صادراتی ادامه دارد.
- همینطور در نوع استفاده از فلز آهن متفاوت هستد. در صنعت توزین باسکول 1 تنی از ورق و قوطی یا پروفیل ساخته می شود و در صنعت توزین جاده ای از تیرآهن و ورق و حتی میلگرد ساخته میشوند.
- تفاوت بسیار مهم دیگر این است که باسکول 10 تنی بتنی پیش ساخته تهیه می شود اما دو مدل دیگر حتماً تمام فلزی هستند.
- تعداد لودسل یا حسگر وزن هم در دستگاه های نامبرده فرق دارد و نوع نمایشگر یا نشاندهنده نیز فرق زیادی دارد. مثلاً باسکول 1 تنی نمایشگر ساده که فقط وزن یا مجموع وزن را نشان می دهد نیاز دارد ولی باسکول های صنعتی جاده ای نمایشگر حرفه ای مانند new star یا گاما 07 را نیاز دارند.
- در باسکول های 10 تن به بالا از جعبه تقسیم یا لودسل استفاده می شود.
مطالب فوق تا حدی توانسته است به صورت مکتوب تفاوت و تشابه انواع باسکول های سبک و سنگین را توضیح دهد.
کاربران صنعت توزین می توانند مطالب فوق را برای دستگاه های توزین 60 تن، 50 تنی، 30 تن و 20 تعمیم دهند.